Idegesség... Miért? Elinduláskor érthetetlen módon remeg minden. Pedig az ellazulás és jó hangulat van.

Első megállóig teljes görcs és értetlenség. Mi történik Velem? 
Mintha valami veszélyes helyre és kockázatos dolog elvégzésére készülnék, amin a világ sorsa múlik. Pedig csak én magam vagyok, aki bénán reagál egy eddig nem volt szituációra. 
Ismételten azt élem át, hogy a mi világunkban valami nagyon kiegyensúlyozott harmónia van. Kölcsönös figyelem, még ha csak mi tudjuk az egészet. Séta során épp csak néha csapódunk egymás mellé, de így is jó a közelséged. Jó egy asztalnál ülni, jó kibontani egy üdítőt, természetes. Mint bármelyik álmomban. 
Elcsendesül az este... igazából már holnap van. Micsoda súlyos nap ez! Már alvásra készen kavarog a fejemben ezer gondolat, mert pont az a pillanat ez, amikor elszabadulnak, mint viharban egy ménes lovai. 
Szerző: Koborlovag  2021.10.02. 01:02 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://inkvizitor78.blog.hu/api/trackback/id/tr9516706388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása