Tegnap sikeresen megkaptam a magam adagját, elhúzta a nótámat az Astra... Szerintem volt már egyfajta alapvédelmem.
Az egész nap igazán jól eltelt - mondom a nap. Estére úgy sikerült szétesni, mint a kínai ragasztós játékoknak.

Nem egyszerű ám az evolúciós létrán hátrafelé araszolni, még ha amúgy tök jó ha csimpánzzá leszek, végülis jobb, mintha orángutánná válnék. Bruce Banner sem könnyen változott sosem Hulkká.
Egyébként semmi nagy dologra nem kell gondolni, masszív fejfájás, egyre fokozódó lázzal. Semmi több, nyilván már ismerős volt a tüskefehérje, úgy vetették rá magukat az immunsejtjeim, mint éhes farkasok a bárányra. Persze ezzel nem úgy akarom én bemutatni ezt a miniatűr gyilkológépet, mint valami ártatlanságot.

Most ülök a kanapén (egész éjjel mit se aludtam), nyakamban a vizes ruha, ami most az egyetlen megoldás hogy lehúzza a lázamat. Itt már semmi más nem használt, óráról órára ment feljebb az éjszaka során.

Remélem egy nap alatt lezajlik ez az állapot, holnap már emberi formában fogom magamat érezni.

Szerző: Koborlovag  2021.04.07. 05:40 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://inkvizitor78.blog.hu/api/trackback/id/tr3716492662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása